11 januar 2007

Pokerstjerner på spillekort?

Jeg har gået og tænkt over en idé i et stykke tid. Nogen burde lave et sæt spillekort med de kendte pokerstjerner. Det er så oplagt, at jeg ikke forstår, hvorfor der ikke er nogen, der har gjort det allerede. Det ville være lidt ligesom det sæt spillekort, man kunne få da jeg var barn, med stjernerne fra VM 86 landsholdet i fodbold.

Anyways, her er hvad jeg har forestillet mig indtil videre:
Kongerne:
Doyle Brunson, naturligvis som hjerter konge ("You gotta have heart").
Chip Reese, Johnny Chan og måske Barry Greenstein.
Damerne:
Jennifer Harman er den eneste selvskrevne. Jeg ved ikke nok om de øvrige kvindelige pokerspillere til at kunne placere dem indbyrdes, men andre forslag kunne være Mimi Tran og Annie Duke.
Knægte:
Phil Ivey som hjerter knægt (Det ville nok kunne tolkes som borderline rascisme at lade ham være Spader Knægt...)
Patrik Antonius, Daniel Negreanu, Gus Hansen.
Joker:
Phil Hellmuth, måske? Det skulle i så fald være for hans hofnar-egenskaber. Ellers kunne Mike Caro også være et bud, ikke mindst da han er draw poker specialist, den eneste poker-variant, hvor man bruger joker, mig bekendt.

De øvrige kort behøver jo ikke at have billeder på dem, men det er selvfølgelig en mulighed, ligesom VM kortspillet.

Jeg ved ikke, om nogen nogensinde vil realisere denne idé, eller for den sags skyld om nogen allerede har gjort det. Men jeg er bange for, at hvis det bliver gjort, vil det ikke være med respekt for hvem, der virkeligt er de store spillere, men snarere hvem der "tilfældigvis" er blevet kendte i forbindelse med en eller anden dyr turnering, eller bare gør sig godt på tv.

Kommentarer er velkomne. Er der nogen af de store, jeg har overset? Hvem skal være på de øvrige kort? Hvordan bestemmer man, hvem der skal være ruder, klør eller spader?

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

god ide. hvis ikke der er nogen der har gjort det burde du få det gjort. Dog er pokerstjerner jo efterhånden bigbiz, så der er nok nogle problemer med ophavsrettigheder og lign.

Anonym sagde ...

Jeg mener bestemt at jeg må være hjerter dame og stiller gerne op til photo-shoot, hvis det ønskes.:-)

Anonym sagde ...

ja god ide, man kunne også bare skrive kulør og værdi på begge sider af kortene... :)